Alpha Lipid SD2 adalah produk pelangsingan terbaik

Monday, January 14, 2013

Adakah anda salah seorang daripada kategori dibawah?:

1. Dulu kurus, dah kawin jadi gemuk dan sekarang mahu menjadi kurus semula untuk memastikan suami sentiasa terpikat.
2. Dari dulu sampai sekarang gemuk, kaki selalu sakit bila kerap berjalan, dan sekarang nak kurus.
3. Badan sentiasa lemah, seperti tiada tenaga kerana gemuk..
4. Sekarang gemuk dan tidak dapat manahan nafsu makan sehingga semakan gemuk dari sehari ke sehari, nak beli baju pun tiada saiz.

Mesti anda mahu berubah betul tak…Sebenarnya, kita mempunyai pilihan untuk berubah..Jika anda betul-betul ingin berubah menjadi lebih cantik atau hensem, lebih sihat, lebih cergas, lebih kurus dan lebih berkeyakinan dalam menghadapi hari-hari yang mendatang, anda harus memilih Alpha Lipid SD2!


Kenapa SD2?

Kenapa SD2?Bukan ke lagi selamat bagus kalau kite cume jaga pemakanan & bersenam?Sebenarnya,disamping pemakanan yang seimbang dan bersenam, badan kita juga memerlukan supplement untuk membantu keseimbangan diet dalam badan kita.

Alpha Lipid SD2 adalah keluaran syarikat New Image Asia yang telah bertapak selama lebih 28 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan. 

• Alpha Lipid SDII tercipta daripada hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University iaitu Dr. George Cahill dan Dr. George
yang berjaya membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan penyimpanan Protein dan Diet Ketogenik.
Blackburn.

• Alpha Lipid SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein bukan GMO – 75%, terpilih dan bergred tinggi, serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Ianya dapat membantu menurunkan berat badan secara sihat.Tanpa kesan sampingan.
 
• Tidak mengandungi perisa atau pemanis tiruan dan dapat membantu memastikan tubuh mempunyai semua nutrien penting termasuk protein untuk membakar lemak, mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian.

 
• Kandungan Asid Amino, Vitamin A, B, C, D, E, dan mineral. Bukan “meal replacement” dimana anda perlu berlapar tetapi ia adalah “meal supplement” dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda dan tanpa berlapar.

 
• Program diet ini membuatkan kita tidak akan merasa letih dan lesu, ianya akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.


ALSD2 menggunakan Teknik Diet Tanpa Berlapar

• Program ALSD2 adalah program pengurusan badan mengamalkan teknik diet protein, di mana anda perlu makan (selain karbohidrat) tanpa perlu meninggalkan rutin pemakanan harian anda. Oleh itu, anda tidak akan merasa letih dan lesu sebaliknya anda lebih bertenaga walaupun proses pembakaran lemak berlaku.

 
Makan protein lebih spt ayam, daging, ikan, telur, seafood dan sayur. 
 
Kurangkan pengambilan karbohidrat spt beras, makanan berkanji, gandum 
 
Minum air 8 gelas sehari supaya lemak yg dibakar dapat keluar melalui air kencing dan perpeluhan 
 
Dengan Alpha Lipid SD2, penurunan berat badan anda berlaku secara semulajadi. Formula Lipid dan ekstrak daun teh hijau berfungsi meningkatkan tahap metabolisma badan anda dan merangsang peningkatan kadar pembakaran lemak dalam tubuh anda. Oleh itu, penguraian lemak tersebut masih berlaku secara semulajadi. 
 
Di samping itu, kandungan protein pula akan mengekalkan jisim otot serta menegangkan kulit anda agar tiada gelebehan yang nyata pada badan selepas anda berjaya mencapai berat badan ideal.


PERINGATAN: Program pengurusan berat badan Alpha Lipid bukan UBAT KURUS tetapi ianya merupakan SUPPLEMENT untuk membantu keseimbangan diet dalam badan kita dan lebih berkesan dengan komitmen peribadi.BERMINAT?

call/sms :013-4457840 (Aween)
whatsapp: 0197837048

Atau inbox saya di http://www.facebook.com/messages/n.azwin.shukri

0 comments:

Post a Comment